lørdag 24. mai 2008

Forbrukslån og Internett

Har du Pengemangel?, trenger du penger til en ny bil, eller kanskje en ny båt? I dag er det blitt veldig enkelt å skaffe forbrukslån, og aldri har det gått raskere fra din søknad er sendt, til du får svar, og faktisk får pengene. Mye takket være internett.

Med internett kan man for eksempel enkelt sende en søknad til Realfinans, og dermed få et såkalt ekspresslån, slik at ingen venter og få svar i løpet av få minutter. I mange tilfeller uten at det er stille sikkerhet for noen form for lån. For noen er det den løsningen, siden de ikke ønsker å sitte og forklare seg til bankrådgiveren i banken.

For disse selskapene, må vi, som allerede nevnt, være oppmerksom på at lånet som regel vil koste noe mer enn andre lån, også utover den direkte renten sammenligning, kan det være skjulte avgifter eller vanligvis høyere avgifter enn de du kan bli tilbudt i banken.

Selvfølgelig kan man selv begynne å sammenligne, lave renter, månedlige kvote, avgifter, etc. men den enkleste måten er å se etter at det er lite å skrive ut og finne APR = APR, som er den reelle kostnaden for lånet av et fullt år.

Har du store drømmer du ut å kjøpe båt, i tillegg til reise eller bruke pengene på andre dyre ting er en forbrukslånet et alternativ hvis du mangler kontanter.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: