mandag 26. mai 2008

Hva hvis du gikk helt tom for penger?

Har du noen gang forestilt deg hvordan det ville være å gå helt tom for penger?

Ikke bare å ha så lite penger at det blir problematisk å kjøpe bensin til bilen, men tenk deg folk som ikke skulle ha råd til å ta sin eldre mor til et privat sykehus for en operasjon som det statelige sykehuset ikke vil gi henne før om 15 måneder? Mange av oss er plutselig ble konfrontert med situasjoner som denne.
Da er det godt å vite at man alltids kan låne penger, med gode betingelser hos blant andre Realfinans.


Selv om vi klarer fint på våre lønninger og lønninger mesteparten av tiden, når plutselig vi står overfor å måtte finne en stor del av pengene vi ofte ikke har det. Vi har "kjørt ut".

Press fra store regninger

Tenk trykket og angst dette genererer. Når du ikke er i stand til å sørge for familien, det får stygge og stress stiger en annen hakk eller to.

Hvor kan du finne en masse penger fort

Dette er dessverre ikke så enkelt som man kunne håpet. Hvis du liker denne tanken av å ramle over masse penger sånn helt plutselig, så blir alt vanskelig. Hvis du har egenkapital i huset, kan du sette deg ned med noen banker og snakke om å ta opp et lån sikret mot huset.

Et sikret lån.

Disse sikrede lån er alltid tilgjengelig uansett hva din økonomiske tilstand er, fordi hjemmet kan gi sikkerhet for lån.

Mange bruker disse lån som en rask måte å få penger. Selvfølgelig så er de aller fleste klar over at deres hus er sikkerhet for sine lån. Og hvis det verste skulle skje så har utlåner ha rett til å selge hjemmet for å få pengene sine tilbake. Det ville være vanskelig for alle hvis noe sånt skulle skje. Men sjansene for at dette skjer er liten, så du kan se av det faktum at disse tvunget salg sjelden oppstår. De fleste av oss er stand til å administrere et lån fra våre inntekter.

Verdi av en god megler

Men det er mange ulike forhold og rammebetingelser en utlåner kan spørre etter, slik at du vil bli bedt om å se etter en megler for å hjelpe deg å forhandle fram en sikret lån. Det er du hjemme, etter alt som går på linjen. Finn en god megler, og han vil være i stand til raskt å vise deg hvor de beste lån avtaler er. Og som du snakker med utlåner, megler vil være i stand til å oversette hans teknisk språk og kommentere på de fine print av sin kontrakt, mens du snakker og lurer på om du bør registrere med at utlåner eller snakke med en annen. En megler kan spare deg for tid og penger. Så kan du få det sikret lån raskt og begynne å bruke pengene du trenger.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: