torsdag 22. mai 2008

Lån Med Sikkerhet

Aller først vil vi påpeke en ting til deg som skal ta opp et lån med sikkerhet.

Dersom du har:
inkasso/betalingsanmerkninger
mye kredittkortgjeld
forbrukslån
øvrige dyre smålån

Kan det være lønnsomt for deg å refinansiere disse lånene.

Lånebehandling har nå blitt godt automatisert, oppfyller du visse nøkkelrammer lyser det grønt for et lån. Men hver enkelt kunde er unik, og det kan lønne seg for begge parter at din økonomiske historie blir gjennomgått.

Generelt om Lån med sikkerhet:

Et lån med sikkerhet er definert som et lån der låneren løfter enkelte aktiva (for eksempel en bil eller eiendom) som sikkerhet for lånet, som deretter blir en sikret gjeld man skylder kreditorene som gir deg lånet ditt. Det gjeld er dermed sikret mot sivile - i tilfelle at den som låner standard, kreditor tar besittelse av eiendommen brukes som sikkerhet, og kan selge den til å tilfredsstille gjeld etter gjenopprettet beløpet opprinnelig faste til låner. Fra kreditor perspektiv er dette en kategori av gjelden der en utlåner har fått en del av pakke av rettigheter til det angitte området. Det motsatte av et lån med sikkerhet, er selvfølgelig lån uten sikkerhet, som ikke er koblet til noen bestemt del av eiendommen eller bilen.

Videre vil det å utvide lånet gjennom sikring av gjeld, vil kreditoren bli lettet over at det meste av den økonomiske risikoen er sikret, og det gir kreditoren rett til å ta eiendommen i tilfelle at gjelden er ikke riktig betalt.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: