torsdag 5. juni 2008

Lån av penger

Lån av penger er en tjeneste som mange tilbyr. Tradisjonelt var det bankene som var den største långivere, men i dag kan du låne penger praktisk talt overalt.

Forhandlere arbeidet med finansieringsselskaper til å finansiere forbruksvarer som for eksempel radio og TV, hvitevarer, klær, møbler, etc. -- Selv ferie turen sørover kan du låne penger til.

På samme måte kan du på Internett og ulike web butikkene har anledning til å ha sine kjøp finansiert - til nesten alt, og selv om beløpet ned til noen få tusen dollar kan bli finansiert.

At det er enkelt og raskt å låne penger gjør det enda lettere å falle for fristelsen i en butikk eller på Internett - og et månedlig avdrag på 100 - 200 kr fungerer godt på mange som en svært rimelig tjeneste. Men vi må ikke være blind for en lang varighet er knyttet stor interesse kostnader og dermed i siste instans betales av pris 2 - 3 ganger.

Vi liker å shoppe og er lett for å falle for fristelser, kan det være en overraskende kort tid har samlet en rekke gjeldsproblemer – beløp de har lånt og som man ikke kan betale tilbake.

Små lån har ofte noen veldig høye rentekostnader - eller årlig prosentsats og det er ikke uvanlig at renten på disse lånene er 25 til 30%.

Hvis vi har vært fokusert en del på gjeld på denne måten, kan det være mye å spare ved å få betalt hele gjelden og komme sammen hele gjelden et sted. Faktisk, det kan bevise at du kan lagre mer enn 50% av sin interesse kostnader. I tillegg til ulike avgifter, administrative kostnader og hva som ellers kommer med pris for hvert lån.

Ett eksempel er at for eksempel. har opprettet en felles bank og bruker den til å betale alle sine små lån ut med - i denne boksen kreditt kan ha en rentesats på 8 - 12% mot dyre lån 25 -30%. Så det er med andre ord mer enn halvparten vil spare på eierandel kostnader hvert år.

Men hva kan ellers se om du er på jakt etter lån av penger? -- renten er alltid et bra sted å starte. Det må være i henhold til lovgivningen i det materialet som utlåner gjør tilgjengelig - men til tider kan vi se på vilkårene og betingelsene nøye for å finne renten.

Bankene har ofte et rykte for å være blant de billigste stedene hvis du må låne penger, men det er ikke alltid å få de billigste lån i banken. I de senere år, var det et større fokus å betjene sine kunder på nettet - som finansiering selskaper som primært er pålogget, kan spare Suksessen for ikke å ha lokalene og personalet på det fasjonable adresser. Dette sparer, kan de i stedet videresende til sine kunder i form av lavere renter.

Så vi kan alltid diskutere om man som banken kunden er bedre tjent med en bank, eller det er god nok til å takle alt alene over nettverket via web banken og kanskje en telefonsamtale.

Det er et faktum, i noen tilfelle låne ut penger er blitt enklere og som også har litt mer konkurranse på området - så hvis du bruker litt tid på Internett, er det mulig å finne billige lån.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: