torsdag 5. juni 2008

Muligheter ved lån av penger

Det er gradvis kommet store muligheter på lån av penger de siste årene. Det er ingen lengre begrensninger på hva og hvor du skal låne penger.

Det har vært en naturlig del av mange liv som vi ønsker å få her og nå, det kan låne for - og dermed har det du vil ha den i stedet for å spare tid i forveien.

Spesielt for de som sliter med kredittgrenser, har lån gjort det mulig å sende en lånesøknad og praktisk talt få et svar med en gang - mye mer anonymt enn hvis en du hadde måtte først ordne et møte med sin bank og gi årsregnskap, budsjett og betale slips.

Det kan være fristende for mange er at når banken sier nei, er det utallige muligheter for raske penger hvis de velger å søke om et lån på nettet - selv om kanskje registrert i kontakt skjema.

Det at du kan søke på nettet og få et lån, ikke nødvendigvis å være av det onde - tar litt tid og utforske mulighetene først, kan du også spare mye interesse i å finne de billigste lånene.

Personene må ha i bakhodet er en type lån du er på jakt etter - forbrukeren er vanligvis funnet i den høye enden av skalaen, mens lån til bil og bolig er vesentlig billigere.

For mange av disse er kreditt kan være et bedre valg, fordi rentene her er vanligvis billigere enn om du må ha finansiert en eller andre forbruksvarer.

Det er ikke bare på nettet at det er rift om kundene - de fleste butikkene tilbyr finansiering av alt under solen - om vi skal kjøpe en TV eller støvsuger.

Ser du i stedet på renter – vil du få det ekte bildet av hva lånet faktisk koster, og hvor mye det vil koste deg å låne penger. Her vi ofte at forbrukeren kreditt koster 20 - 35% i renter - slik at du vil derfor lov til å betale ganske mye selv for å låne et mindre beløp.

Det viser seg også at butikker kan tilby en rekke finansieringsmuligheter.

Mange vil være fristet av en svært god slagtilbud - og selv om kanskje ikke helt råd til å kjøpe produktet selv om det er billig, kan i mange tilfeller enkelt å spørre ekspedienten å være produktet for hånd en dag eller 2 - hvis noen. å tilby å betale en mindre andel av kostnadene for å få produktet reservert.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: