søndag 1. juni 2008

Raske lån på internett slik får du penger kjapt

Det er i dag gode muligheter til å få penger raskt, med såkalte ”raske lån”. Dermed kan vi som forbrukere konsumere kreditt i løpet av veldig kort tid. Massevis av særlig de nye og Internett-lånetilbyderne tilbyr for eksempel lån på 15 minutter. Det vil si at innen denne tiden kan lånet bli avklart på rekordfart bli godkjent. Et anbefalt lån er lån fra RealFinans, som du finner på siden vår her.

Det er alltid best å betale for å ta deg tid til å forberede seg, for å undersøke markedet og til å forhandle om prisen før man tar opp et lån. Og dermed binder seg til en avtale.

Forberedelse før du søker etter et forbrukslån:

Før du søker etter et forbrukslån enten i banken eller på internett, så må du forberede deg på riktig måte. Og fortvil ikke nå. Det er ikke vanskelig eller tidkrevende. Her er hvordan:

Gi en oversikt over dine faste utgifter, for eksempel boliglån, leie, strøm, vann, telekommunikasjon og Internett, aviser, lisens, bil og bensin, etc. Alt.
Få oversikt over dine inntekter (inntekter etter skatt, etc.)
Ta utgifter for året fra årets inntekter og divider det er igjen med 12 måneder. Nå har du din disponible inntekt per måned av faste utgifter.
Beregn hvor mye penger du trenger av mat, klær, gaver, byturer, reiser, etc. måneder på samme måte.

Trekk dette beløpet fra det beløpet du har til rådighet. Nå har du det månedlige overskudd.

Gratulerer, du har nettopp laget et privatbudsjett!
Nå er du helt klar til å få lave kostnader forbrukeren kreditt!

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: