søndag 1. juni 2008

Tips om Båtlån og lån uten sikkerhet

Forskjellige banker tilbyr lån til folk som ønsker å ha en egen båt, men kan ikke betale for med kun sine sparepenger. En båt kan koste fra noen få tusen, til mange hundre tusen kroner, avhengig av merke og modell av ditt valg. Akkurat som når du vurderer ulike finansieringsalternativer når planlegger å investere i et kjøretøy eller en eiendom, må du gi samme oppmerksomhet til saken når du planlegger å kjøpe en båt.

Noen få låne alternativer

Igjen, du kan velge mellom en rekke alternativer når du ønsker å finansiere drømmebåten din:

Noen båt-produsenter vil gi deg gode finansieringsordninger, der du kan betale ned betaling på båten og betale tilbake resten i avdrag over en viss periode i måneder.

Noen av de områder av avtalen må du vurdere:

I de fleste tilfeller hvis du unnlater å foreta en betaling, eller en av dine sjekker transittstopp, og båten ville trolig bli konfiskert, akkurat som det ville være hvis du var for en bil lån.

Lav rente: Lånerenten vil være kostnadene ved lånet. Ta sitater fra ulike leverandører før du bestemmer deg om å gå med en. Hvis kontoutskriften og kreditt er sunn du vil ha ganske få tatt kommer din vei. Siden lånet er sikret med båt verdi, vil disse rentene kan være lavere enn kredittkort eller lån uten sikkerhet.

Du vil finne en rekke finansiere ordningene til din disposisjon når du er interessert i å finne en rimelig og lovende båt lån. Velg det beste alternativet ved å sammenligne lån fra ulike långivere, på og utenfor internett.

Før du vurderer å kjøpe en båt gjennom finansiering, bør en skatte-profesjonell se på saken. Han eller hun kan hjelpe deg å redusere dine lån-reten. Erklæringen om at båten er ditt andre hjem vil gjøre dette mulig. Det er et bestemt kriterium som gjør at båtlån til en fordel fremfor kontantkjøpt båt. Renten kan trekkes fra skatter.

I likhet med alle andre lån, enkeltpersoner som søker om et båtlån, kan lett bli engstelig om kreditt rapporten, som kan ha en effekt på sine innkjøp evne. Så det er tilrådelig å få en kopi og se rapporten før du sender inn en søknad. Eventuelle feil må rettes opp før lån. Hvis det er uunngåelig problemer, bør de være ærlig diskutert med utlåner. De kan være forsvarlig kreditt problemer - sykdom, ulykke, arbeidsledighet eller andre forhold som svekke din kvalifiserer for lånet.

Hvis utlåner er forsiktig med alle klienter, den som låner skal være forsiktige så vel. Sørg for at det finansielle selskapet du har valgt er spesialisert i båtlån.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: