tirsdag 19. august 2008

Bolig Lån - Billig Anbefalt Boliglån til Alle

Kvitt deg med dine kostbare lån eller kredittkort løsninger for et billig bolig lån hos Realfinans. Dette er anbefalt fordi det vil man kunne spare mye lånte penger på, og vil da ha mer penger i bakhånd i hverdagen.

Mange vil eie egen bolig.
Eierandelen har uten tvil ikke økt betraktelig mye hos alle befolkningsgrupper. For middelaldrende, eldre, og blant småbarnsfamilier har de som er ene eier av bolig steget i de siste 16 årene. Likevel med visse unntak av de gamle og alene boende, hvor andelen som eier egen bolig er blant middelaldrende og eldre på eller høyere enn gjennomsnittet som er 80 %.

Hos de yngre, både par uten barn og enslige, var andelen som eide egen bolig betraktelig mindre. Det har heller ikke steget gjennom hele perioden. For de fleste av disse grupper steg andelen eiere frem til 1987. Etter dette virker det som at den å ha avtatt. De yngre enslige var eierandelen i 1995 ca. som i 1980. Blant yngre par gikk eierandelen litt opp på starten av 1980-tallet, men har ikke steget etter 1983. Med unntak av unge enslige, eier likevel over halvparten av de yngre boligen sin.

Kilde: Statistisk sentralbyrå

Fast og variabel rente på lånet
Man har muligheten til å låne med fast eller variabel rente. Et eksempel på dette kan du nå få et boliglån med en variabel rentesats på 6,55 % (dette er et eksempel) eller fast rentesats på 8,50% (sjekk dagens rente for å være sikker) og forfall på opptil 30 år. Ditt lån er basert på et pantebrev i eiendommens friverdi. Dersom du ønsker lære mer om hva et bolig lån vil kan komme til å koste deg måned etter måned, sjekk ut RealFinans sine sider under for å søke om et billig bolig lån.
Les mer om Boliglån

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: