onsdag 7. januar 2009

Små mindre lån - mikro kreditt på internett

Mikrolån

Trenger du et lån - bare et liten et? Du trenger ikke å låne store summer for å ta et forbrukslån. Kanskje du trenger penger til et par nye briller, en kjole eller en flybillett? Små drømmer bør også realiseres! Ta en mikrokreditt nå med en gang og kjøpe hva du drømmer om.

Et mikro lån er vanligvis et lån på 500 - 3000 kr Et lite håndterbare utlån, som kan realisere drømmene dine slik at de mindre effektiv som sesongens siste solbriller, en fin sommer kjole eller kanskje et par nye sko. En mikrokreditt kan gjennomføres i løpet av få timer - du bruker, får du svar, og du pengene snart i kontoen din. Beløpet er lavt - renten er høy - Pengene vil fort overføres. Det er selvsagt ikke nødvendig å begrense seg når man nå i midten av et låne prosessen. Gjennom vårt nettsted, kan du raskt ta et større lån som gjør det mulig å realisere drømmen om større økonomisk art: et nytt kjøkken, nytt bad, ny bil - eller kanskje du ønsker å søke om boliglån? Det er bare deg selv å sette begrensninger på hva lånet skal brukes.

Ta en personlig rett bort og realisere drømmen som lenge har vokst og vevet inn i hodet ditt. Dra nytte av lave renter og rask service for pengene snart vil være til rådighet når du låner hos for eksempel Realfinans. Les mer om lån sikkerhet

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: