søndag 17. januar 2010

SMSlån anbefales ikke - skaff deg heller et kredittkort

Her finner du smslån og andre typer lån. Smslån er et lån via mobiltelefonen din, men først må du søke online. Hvis vi har en smslån på denne siden, klikker du på handlevogn ikonet og søke på Internett smslån du finner mest attraktive.

Fordeler med en smslån er at du ikke trenger å vente flere dager for å få utbetalt penger. Du kan få dem betalt samme dag. Så du mangler bare litt på slutten av måneden, så kan en smslån være løsningen.

Med en smslån du ikke betaler renter, men en avgift. Du vil heller ikke låne penger i lang tid. Vanligvis bare fjorten dager og opptil tre måneder. Det er også relativt lite beløp du kan låne.
Gebyret for en smslån er ganske høy i forhold til april, men du kan ikke låne penger over et år, så det er opp til deg å vurdere om du trodde at avgiften er verdt det for deg å oppnå det du ønsker. Du må være sikker på at du kan tilbakebetale lånet i slutten av måneden ellers er det en veldig dårlig idé å sette seg ned gjeld med smslån.

Hvis du ønsker å låne en større sum, så velger du foretrukket en vanlig forbruker kreditt, hvor du også lønner seg over tid. Her er april også lavere. Smslån online på nett er raskt å søke om.
Smslån nevnes et lån via mobilen din, men du må først søke om det kunne ha smslån. For å gjøre dette via Internett. Hvis vi har en smslån her på siden slik at den kan være inngangsporten til raskt å bli godkjent for SMS-lån. Finn lånet på denne siden og trykk på handlekurven, etter at du har lagt på til leverandøren du har valgt og fylle lånesøknad.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: