mandag 7. juli 2008

Om Begrensningstanker og din økonomi

Den enkleste leksjonen om økonomi og investeringer er dette... Det vanskeligste du noen gang kommer til å overvinne i livet ligger i hodet ditt. Dette er tvilen på seg selv. Du er din egen verste fiende, og det er selvfølgelig vanskelig å forstå hvorfor vi ville kjempe mot oss selv i et forsøk på å skape rikdom, men det er sant.

I samfunnet i dag, er vi ikke alle programmert til å ha tankegangen om hvordan man skaper suksess. Vi er ikke lært at vi kan ha den livsstil som vi velger for oss selv, og enda mindre hvordan du kan gjøre om livsstilen din til å bli en vinner. Vi har blitt lært opp til å godta mindre enn det vi ønsker for oss selv og våre familier. Nå vet jeg egentlig ikke hvordan dette skjedde, men det handler om tiden det stoppet for deg og din familie.

Sannheten i saken er at i dette samfunnet som vi lever i, skjedde det noe på begynnelsen av 21-tallet, det er så mye muligheter for bedre livsstil og levestandarden, er det praktisk talt ubegrensede. Vi lever i en verden styrt av penger, men poenget er at vi kan bidra til å skape noe av den "usynlige" penger og gjør det for oss.

Det store spørsmålet er: "Hvordan gjør jeg dette skje?" Svaret i sin tur er enkel - du trenger for å etterutdanne din hjerne, og gjøre den til din venn og alliert, snarere enn fienden. For å gjøre dette du kommer til å trenge å absorbere hva du har lært om investering og finans, og erstatte den falske informasjonen med informasjon som faktisk vil hjelpe deg. Som at jeg sitter her å skrive dette i dag, kan du bli tatt skritt for å absorbere den nye informasjonen du trenger for å begynne å gjøre de rette beslutningene for å skape rikdom og forbedre din livsstil i hvilken måte og måle det du ønsker.

Ta handlingen og ta skritt for å få den informasjonen du trenger for å lære mer om investering og finans. Ikke bare svelge det de store organisasjoner forteller deg, men isteden finn ut av ting selv, og hva den beste strategien for deg er. Basert på omstendigheter og mål for fremtiden. Når alt kommer til alt er du den personen som er best kvalifisert til å vite den nøyaktige verdien av penger? Jeg kan garantere at pengene betyr en hel del mer for deg enn de gjør for megleren eller rådgiveren din. Husk - du trenger å vite før du tjener.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: