torsdag 31. juli 2008

Små Lån For Deg som Trenger å Låne Raske Penger

Har du snart et stort behov for kontanter? Vær smart og benytt din tid fornuftig og søk på nett øyeblikkelig! Å få din søknad om penger vurdert på web er er gjort uten problemer, og er en meget god løsning.

Forbrukslån sendes opp til ca. kr 250.000,-
Små lån opp mot kr 20.000,-

Her er litt Informasjon om små privatlån /Forbrukslån

Lyst på noe nytt til hjemmet ditt?, kjøpe nytt kjøleskap eller bare får uventede utgifter kan små lån være et bra alternativ når du av en eller annen grunn behøver et raskt lån.

Vit at du kan søke om lån opp til ca. 20.000,- kroner uten sikkerhet og ingen ekstra avgifter kommer extra. Du kan også bruke pengene til hva du vil og du vet nøyaktig hva regningen blir hver måned.

Et forbrukslån kan som sagt brukes til hva du selv ønsker. Bil, Båt, Motorsykkel, nye Møbler, Oppussing, Cruise, refinansiering av korte lån eller små lån. Kausjonister og annen sikkerhet er ikke påkrevd på forbrukslån! For å sende din lånesøknad på ditt lån klikk på linken til RealFinans eller Folkia på siden vår, og du kan sende din søknad når du selv vil. Forbrukslån søknaden er fylt ut på et par minutter.

Kun dersom du får mer penger neste måned.
Forbrukslån er en nødløsning når du trenger små lån som du erkjenner at du kan nedbetale i løpet av svært kort tid. Da blir renten uinteressant. Den utgjør da ikke en særlig stor sum.

Det er intet galt i å låne 15.000 kroner for å kjøpe flatskjerm i dag, hvis du vet du får bonus i neste måned.

Forbrukslån uten sikkerhet bruker du til hva du selv vil, og du kan søke fra 5.000 til 250.000.-.
Det er ingen krav om verken pant eller kausjon!

En vanlig forutsetning er at for å kunne søke små lån er at du har en fast inntekt på minst 150.000 i året, og ikke er registrert med inkasso eller betalingsanmerkninger. Du må være i fast arbeid eller uføretrygdet!

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: