lørdag 4. juli 2009

Låne penger til studiene - Trenger du penger?

Trenger du penger? Lån penger til studiene hvis du skal begynne å studere ved høgskole eller universitet. Det er endeløse muligheter både i det sosiale livet rundt på studier programmer og kurs for å lese. Viktig er at du gjør hva du synes er gøy og du bør nyte det. Samtidig periode i en høyere institusjon er ofte en rettssak på grunn av økonomien. Selv om det er gratis å studere i Norge så må du ha et sted å bo, kjøpe studie materialer, mat og alle de ytre utspring hobbyer og aktiviteter som tilbys. Samtidig har du ingen inntekt utenom en ekstra arbeid eller eventuelt en sommerjobb. Penger er svært takknemlig, men vanligvis ikke dekke alle kostnader.

Du har kanskje tatt den store beslutningen om å ta det første lånet i livet. For å avklare og sortere ut alle de regler og begreper som kommer sammen med deg for å begynne som gjelder for pengene vi har samlet informasjon om alt som er godt å vite. Ved å navigere rundt ved hjelp av linkene ovenfor og koblinger som vil komme opp til høyre så vi håper å gi litt støtte i det ellers vanskelig og rotete verden som student ved første øyekast kan virke.

Vi gir deg også utfyller side med informasjon om kredittinstitusjoner, såkalte Studentlån, noe som betyr mindre lån til rundt varer en stund som en datamaskin eller sykkel. Bruk menyen på høyre side for å navigere rundt på ulike institusjoner er flere gode og mindre Student.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har kommentarer eller forslag til siden eller siden opp.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: