onsdag 8. oktober 2008

Om Finansiering av bil, båt og bolig Tips

I løpet av livene blir omtrent alle i Norge bli avhengig av finansiering selv om vi kanskje tror vi kan klare oss uten.

Her mottar du gratis info ved finansiering online.
Nå vil vi gi noen tips rundt et eksempel: Hvis alle har behov for pengemidler til hytte, mobil, sofa eller motorsykkel må du være klare over at det er enkelt å få orden på finansieringen!

Finansiering av båter må utføres som regel med at låneselskapet setter pant i det vi vil gjøre opp for. Har du egenkapital på 35 % eller høyere vil omtrent alle normalt sett få tilbud om visse gunstigere lånevilkår. Du skal vite at finansiering 100% mot kjøpesum er en mulighet. 100 % finansiering skjer enten gjennom at vi får godkjent hele din kjøpesum med ett lån, enten med en sammenslutning av 65 prosent finansiering gjennom pant og resten som lån uten sikkerhet eller finansiering.

Hvis vi er nødt til å få seg motorsykkel med tilnærmet lik. 355.000 ønsker de fleste som hovedregel å tenke over et privatlån uten sikkerhet da gunstigere varebiler raskere bytter eier og dermed muligens ikke være smart å kaskoforsikre bilen.

Hvis man refinansierer eller flytter huslånet ditt er det viktig å snakke med bekjente som ønsker dette og som er kunnskapsrik på markedet. Riktig verdifastsettelse av takstmannen, geografisk beliggenhet og belåningsgrad ved boliglånet.

Finansiering av bil og betingelser for normal finansiering vil derfor være annerledes ikke kun fra lokalbanker, men også distrikt til distrikt. Det er som regel 2 ting vi gjør klokt i å huske når du vil få oss en ny bil. Viktigst, må vi få en bil man absolutt ønsker.

Med solid bil finansiering sier vi en mulighet der ikke bare gir deg solide alternativer med tanke på kjøp, og i tillegg verdsetter våre kvalitetskrav og behov vedrørende vår økonomi på alvor. Velg finansiering som lar oss kjøpe en bil du vil ha, samtidig som man vil råde over circa samme mengde ressurser som før. Hvor oppdager vi en denne typen solide bil finansiering ? RealFinans har løsninger.

Dersom vi har tenkt på finansiering av båt skal du kunne dette:

Krav til egenandel er minst 35 prosent av den totale summen. Dette komme ann på at forbrukslånet aksepteres av vanlig kredittgodkjenning.

Undersøk en finanskalkulator online og beregn hva din drøm vil koste. Dersom vi besitter manglende kunnskap knyttet til din finansiering, må man ta kontakt med lokalbanken din, eller lånebedriften din.

Vanlige goder for alle:
Bare pantsetting i selve farkosten/motor
Din forhandler tar seg av alt
Hurtig og uten problemer
Ca. 15 års tilbakebetalings
Gode vilkår

Nå har det sannsynligvis aldri vært lettere å sende søknad om finansiering av bil, båt eller bolig enn i dag.

Alt om Penger, Økonomi, og Lån: